BUCATAR /COOKING COURSE​

Care sunt avantajele participării la acest curs?

  • Formare profesională cu profesori cu experiență teoretică și practică;
  • Pregătirea teoretică se desfășoară în săli de clasă dotate corespunzător (videoproiector, laptop, flipchart, ecran de proiecție etc.);
  • Activitatea de internship este asigurată în restaurante de prestigiu;
  • Tehnici și metode moderne de predare/instruire/aplicații practice canalizate pe stimularea creativității și interactivității cursantului, eliminând astfel stresul din orele de curs (studii de caz, lucru în echipă etc.);
  • Suport gratuit pentru cursuri în format electronic, menținând legătura dintre cursant și formator prin e-mail;
  • Program flexibil al cursurilor;
  • Obținerea unui certificat de absolvire cu recunoaștere internațională prin apostilare;
  • Un salariu mai bun, proporțional cu pregătirea dobândită.

Ce abilități dobândesc după absolvirea cursului de gătit?

După absolvire se eliberează un certificat de calificare, însoțit de suplimentul descriptiv care atestă dobândirea următoarelor competențe:

1.Utilizarea noțiunilor introductive de TIC – competențe digitale;
2.Dobândirea noțiunilor civice și organizaționale sociale de bază;
3.Dobândirea noțiunilor de bază antreprenoriale;
4.Aplicarea regulilor de sănătate și securitate în muncă;
5.Aplicarea regulilor de protecție a mediului;
6.Respectarea regulilor de igienă și siguranță alimentară;
7.Întocmirea documentelor specifice;
8.Funcționarea utilajelor și echipamentelor utilizate în patiserie și utilizarea ustensilelor;
9.Cunoașterea și pregătirea materiilor prime și auxiliare utilizate în patiserie;
10.Recepția calitativă și cantitativă a materiilor prime, materiilor auxiliare și semifabricatelor;
11.Depozitarea și transportul materiilor prime, materiilor auxiliare și semifabricatelor;
12.Pregătirea și prelucrarea tipurilor de aluat utilizate în patiserie;
13.Pregătirea și prelucrarea semifabricatelor utilizate în patiserie;
14.Pregătirea și prelucrarea fursecurilor și a produselor cu termen lung de valabilitate;
15.Pregătirea, prelucrarea și finisarea produselor;
16.Ambalarea semifabricatelor și a produselor finite de patiserie;
17.Ambalarea, depozitarea și manipularea produselor finite de patiserie;
18.Asigurarea calității și siguranței alimentelor, semifabricatelor și produselor finite de patiserie;

Ce tip de diplomă se eliberează după absolvirea unui curs de bucătar?

După absolvirea cursului se eliberează un certificat de calificare recunoscut de Ministerul Muncii și Solidarității Sociale și
Ministerul Educației, însoțit de suplimentul descriptiv care atestă competențele dobândite. Certificatul de calificare are recunoaștere internațională dacă este tradus și apostilat

1.Obțineți un certificat de absolvire GARANTAT PE VIAȚĂ, fără perioadă de valabilitate;
2.Vom fi prietenul, consilierul și îndrumătorul dumneavoastră pentru a vă pregăti să faceți față pieței muncii și pentru a vă face conștienți că după absolvirea cursului veți fi un bun profesionist în adevăratul sens al cuvântului;
3.Punem accent constant pe valoarea și importanța clientului pentru noi, pe nevoile și gradul de satisfacere a interesului său și mai puțin pe valoarea cursului;
4.Standarde de calitate la nivel european și internațional pentru programele de formare profesională a adulților prin respectarea și implementarea rezoluțiilor UE în domeniul formării profesionale continue a adulților;
5.Respectarea strictă a GDPR, Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date;
6.Garantarea unui viitor parteneriat de colaborare între instituția noastră și absolvenți